Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Na výrobu 100g lyofilizované hlívy, připadá cca 1000g čerstvé hlívy. 100% čistý prášek z...
Cena na vyžádání
Na výrobu 100g lyofilizovaného proteinu připadá cca 110g pokrutiny. Proteiny jsou bohaté na...
Na výrobu 100g lyofilizovaných klíčků připadá cca 250g čerstvých klíčků. Lyopotraviny...
Na výrobu 100g lyofilizované řepy, připadá cca 800g čerstvé řepy. Lyopotraviny...
Na výrobu 100g lyofilizovaných meruněk připadá cca 650g čerstvých meruněk. Lyopotraviny...
Na výrobu 100g lyofilizovaných jahod připadá cca 500g čerstvých jahod. Jedná se o stále plodící...
Na výrobu 100g lyofilizovaných borůvek připadá cca 700g čerstvých borůvek. Z lesa rovnou k Vám....
Na výrobu 100g lyofilizovaného, připadá cca 750g čerstvého jogurtu. Lyopotraviny...
Na výrobu 100g lyofilizovaných malin připadá cca 700g čerstvých malin. Lyopotraviny prezentované na...