Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Má nízký glykemický index 35 a přirozený obsah základních aminokyselin a minerálů – např....
Cena na vyžádání
Bio vanilkový cukr z výroběrových bio surovin lze použít na dochucení, posyp a zdobení pokrmů,...
Kokosový cukr v BIO kvalitě je ideální alternativou běžných sladidel. Získává se z okvětí...
Kokosový cukr je získávaný v Indonésii ručním sběrem nektaru z kokosových palem. Následně je...
Bio skořicový cukr z výroběrových bio surovin lze použít na dochucení, posyp a zdobení pokrmů,...
Přírodní kokosový cukr se vyrábí šetrným vysoušením ručně sbíraného čerstvého nektaru z...
Kokosový cukr je jedním z nejzdravějších přírodních sladidel. Kokosový cukr je charakteristický...
BIO karobový sirup je 100% přírodní produkt nazývaný kyperské černé zlato. Má sladkou,...
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup...
Datlový sirup se vyrábí z čerstvých tuniských datlí, vypěstovaných v rámci fair trade projektu...