Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Fazole skvělé a lehce pikantní chuti. Díky své moučné konzistenci má širokou škálu využití....
Cena na vyžádání
Obsahuje vysoké množství esenciálních aminokyselin. Slouží jako kvalitní zdroj bílkovin....
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, Na 100 g má dvojnásobné...
Cizrna neboli římský hrách se hodí do zeleninových směsí, polévek, salátů a pomazánek. Je...
Na klíčení i vaření. Naklíčené mungo chutí připomíná mladý hrášek – objevte tu...
Fazole s jemnou máslovou chutí jsou specifické malou nažloutlou skvrnkou. Původně tyto fazole...
Mungo - dnes vaří šéfkuchař z Číny! Mungo jsou malé zelené fazolky, kterévynikají...
Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli...
Zelená čočka - po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou k pokrmům,...
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Obohatí Vaše...
Červená čočka je favoritem mezi luštěninami. Nejen, že ji nemusíte předem namáčet, ale hotová...
Cizrna - seznamte se s královnou luštěnin! Cizrna vás přesvědčí, že luštěniny nejsou žádná...