Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Popis: Vavřín – „z Apollonovy hlavy na náš talíř“. Zatímco byl vavřín u římanů a řeků...
Cena na vyžádání
> Curry má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. SONNENTOR...
Citronová tráva – „svěžest jihovýchodní Asie“ Svěží, citronová chuť citronové trávy se...
Bertrám (Anacyclus pyrethrum) – „ostré Hildegardino koření“ Bertrám je neutrálně chutnající...
V našich končinách ne příliš známá ingredience, ovšem v Asii hojně používaná a velmi...
Charakteristická chuť a vůně bazalky pravé (Ocimum basilicum) neodmyslitelně patří k italské...
Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské...
Podmanivá vůně a nenahraditelná chuť, to je bazalka - královská bylina. Alespoň takový je...
Cibule není nikdy dost. Použití čerstvé cibule je nám dobře známo, sušená nám pro využití v...
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni....
Pravá skořice cejlonská pochází z vnitřní kůry věčně zeleného stromu skořicovníku...