Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Drcený zázvor je určený k přípravě čajů nebo limonád. Zázvor se používá především...
Cena na vyžádání
Zázvor se používá především v indické a čínské kuchyni.
Bourbon vanilka je vyráběna mletím celých vanilkových lusků. Neobsahuje žádné umělé aroma,...
Tymián se v řecké kuchyni používá především na grilovaná masa, ryby, rajčatové omáčky a také...
Majoránka je neodmyslitelnou bylinkou používanou v české kuchyni. Obohatí...
Oregano patří k nejoblíbenějším kořením v Řecku po tisíce let. Používá se především při...
Sušený špenát pudr si zachovává svou typickou chuť a vůni i po usušení. Vhodné použití: Do...
Skořicovník pravý (lat. Cinnamomum verum) je středně vysoký strom dorůstající výšky až 15 m....
Skořicovník pravý je středně vysoký strom dorůstající výšky až 15 m. Známý je také jako...
Saturejka pochází z oblastí kolem Černého moře, z východního Středomoří a jižní Evropy, kde...
Saturejka chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných...
Piri Piri je kořenicí přípravek, který se využívá v Mosambiku, Angole a různých částech...