Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
> Díky svým vlastnostem, které se snaží připodobnit pšeničné mouce, je univerzální bezlepková...
Cena na vyžádání
> Černucha setá nebo také černý kmín se po mnoha století používá jako součást tradiční...
> Mouka je vhodná klasicky k pečení nebo přípravě palačinek, lívanců. Zkrátka všude tam, kde...
Mouka z částečně odtučněných semen ostropestřce mariánského. Částečným odtučněním semene...
Lněná mouka je alternativou klasické mouky, která je oblíbená u lidí, kteří dbají na zdravý...
Mouku lze použít na zahuštění i pečení, do palačinek, muffinů, sladkých sušenek apod.Obsah:...
Mouku lze používat na zahuštění omáček,do palačinek, muffinů, sušenek, dobře váže vodu, je...
Jáhlová mouka nativní je vhodná k zahuštění, omáček, polévek, má vysoký obsah železa a...
Len setý je jednoletá bylina dorůstající výšky až 1,2 m. Pěstován je především pro svá...
Návod na použití: Používá se tam, kde není požadavek vysoké pojivosti, do moučníků z...
Možno používat jako klasickou hrubou mouku - do různých těst, k vysypání pečících forem, apod....
Konopná mouka má vysoký výživový obsah. Neobsahuje lepek. Obvykle ji používáme tak, že nahradíme...