Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Je výjimečná svým...
Cena na vyžádání
>Bramborová mouka je přirozeně bezlepková surovina. Používá se hlavně k zahušťování polévek a...
Tapioka neboli Maniok jedlý (Manihot esculenta) pochází z tropické Ameriky. Pěstoval se již 4000 let...
Složení: 100% cerlozrnná rýžová mouka, bezlepková Obsah: 500gZemě původu: NěmeckoVýživové...
Kaštanová mouka je vyrobena z plodů jedlého kaštanu, můžete ji použít k dochucení různých...
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží...
Konopná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží...
>Mouka ze semen Amaranthus sp. (L.), získávána mechanickým zpracováním. Jedná se o čistě...
Specifikace: bezlepková mouka Složení: Arašídy (podzemnice olejná)Země původu: Čína, Argentina,...
Amarant je rostlina u nás známá také pod názvem laskavec. Amarant je považován za jednu z...
Tapioková mouka BIO 400 g Wolfberry. Tapioka je škrob získaný z kořene manioku. Je k dostání ve...