Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Špalda je vynikajícím zdrojem hořčíku, vitaminů skupiny B, především niacinu (B3),...
Cena na vyžádání
Špalda je vynikajícím zdrojem hořčíku, vitaminů skupiny B, především niacinu (B3), riboflavinu...
Instantní rýžové vločky vyrobené z bílé dlouhozrnné rýže jsou...
Allnature Rýžové vločky BIO se hodí do kaší, na pečení nebo k zahušťování pokrmů.
Mlýnský obilný výrobek - instantní výrobek Pšeničné vločky se vyrábějí z pšenice ozimé....
Obsahují zinek, měď, selen, mangan a další stopové prvky. Z vitaminů jsou v plodech...
Pohankové vločky Wolfberry BIO 250 g jsou vyrobeny v BIO kvalitě z kontrolovaného ekologického...
Pohankové vločky jsou ideální pro přípravu kaší, pomazánek, sušenek, do polévek nebo na sladké...
Oves a ovesné vločky snižují hladinu cholesterolu v krvi. Oves je vynikajícím zdrojem vitaminů...
> Ovesné vločky jsou obilným výrobkem, ze kterých lze připravit řada pokrmů např. různé mix....
Ovesné vločky jsou přirozeným zdrojem ovesných betaglukanů. Ovesné vločky obsahují průměrně 5%...