Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Patří mezi nejchutnější a nejzdravější druhy čočky. Celkově snižuje cholesterol v krvi a...
Cena na vyžádání
Čočka, která patří neodmyslitelně k tradiční české kuchyni. Především v polévkách nebo jako...
Obsahuje velké množství železa, vitamínu B6, kyseliny listové, selenu, fosforu a zinku. Je plná...
Od žlutého hrachu celého se liší především v rychlosti příptavy. Půlený loupaný hrách...
Fazole výborné chuti a netypického vzhledu. Obohatí vaše polévky, saláty nebo mexické pokrmy....
Malé tmavě červené fazolky, které se hodí především pro naklíčení. Mají jemnou oříškovou...
Fazole skvělé a lehce pikantní chuti. Díky své moučné konzistenci má širokou škálu využití....
Obsahuje vysoké množství esenciálních aminokyselin. Slouží jako kvalitní zdroj bílkovin....
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, Na 100 g má dvojnásobné...
Cizrna neboli římský hrách se hodí do zeleninových směsí, polévek, salátů a pomazánek. Je...
Na klíčení i vaření. Naklíčené mungo chutí připomíná mladý hrášek – objevte tu...