Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Na výrobu 100g lyofilizovaného proteinu připadá cca 110g pokrutiny. Proteiny jsou bohaté na...
Cena na vyžádání
Na výrobu 100g lyofilizovaných meruněk připadá cca 650g čerstvých meruněk. Lyopotraviny...
Na výrobu 100g lyofilizovaných klíčků připadá cca 250g čerstvých klíčků. Lyopotraviny...
Na výrobu 100g lyofilizovaných jahod připadá cca 500g čerstvých jahod. Jedná se o stále plodící...
Na výrobu 100g lyofilizovaných borůvek připadá cca 700g čerstvých borůvek. Z lesa rovnou k Vám....
Na výrobu 100g lyofilizovaného, připadá cca 750g čerstvého jogurtu. Lyopotraviny...
Na výrobu 100g lyofilizovaných malin připadá cca 700g čerstvých malin. Lyopotraviny prezentované na...
Na etiketu je možno napsat vlastní krátký text. (př.: Přeji Ti krásný den.) 8g jahody, 12g...
50g - 25g hrušky, 25g švestky 100g - 50g hrušky, 50g švestky Na výrobu 100g lyofilizovaných...
Na výrobu 100g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 550g čerstvého rakytníku. Na výrobu 100g...