Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Kozí sýr z malé Extremadurské vesnice Acehuche se vyrábí z plnotučného kozího mléka. Na jeho...
Cena na vyžádání
Vyzrálý ovčí sýr se vyrábí z pasterizovaného ovčího mléka. Sýr zraje minimálně 8 měsíců,...
JIJONA MARCONA exkluzivní výběr- 220 GRS.
Vyroben z pasterovaného kozího mléka, kvasinek, přírodního syřidla a soli. Sýr zraje 3-4 měsíce v...
Sýr Garcia Paredes je jeden z nejemblemactijších sýru z Extremadury. Vyrábí se z nepasterovaného...
Sýr vyroben z nepasterovaného kozího mléka který zraje cca 60-90 dní.
Oblíbený tvrdý sýr graviera se vyrábí již od starověku na ostrově Lesbos. Základem je mix...
186 Kč / ks
Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a divokým oregánem,...
169 Kč / ks
Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a trochou černého pepře je...
Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a červenou paprikou je...
Domácí sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur,...
Domací sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur,...