Drůbežárna Holešov spol. s r.o. vznikla v roce 1994 privatizací střediska chovu drůbeže Státního statku Kroměříž. V roce 1997 zakoupila firma objekt, ve kterém zřídila výrobnu majonézy a tatarské omáčky.
V posledních letech získaly naše potravinářské výrobky řadu významných ocenění. V roce 2009 to byla Perla Zlínska pro bezvaječnou Holešovskou tatarskou omáčku, o rok později totéž ocenění pro Holešovskou základní majonézu.
Mimořádným úspěchem v roce 2010 bylo udělení názvu Regionální potravina od ministra zemědělství pro Holešovskou pochoutkovou majonézu.Občanské sdružení Moravská cesta ve spolupráci s Asociací regionálních značek pak v roce 2013 udělilo tatarské omáčce a pochoutkové majonéze certifikát „HANÁ regionální produkt“. V sekci Výroba majonézy a tatarské omáčky nepřehlédněte inovovaný výrobek Holešovská sendvič majonéza.
Martin Hedvíček
Máte zájem o dlouhodobou spolupráci s tímto velkoobchodem?
Podívejte se na další ze stejné kategorie